Servus!

Te-ai hotarat sa ai si tu parte de experienta unei sedinte foto profesionale impreuna cu animalul tau de companie? Foarte bine!

Hai sa vedem daca si animalutul tau de companie e pregatit!

Pregatirea pentru sedinta foto consta in urmatoarele:

  • Animalul trebuie sa fie vaccinat la zi! Vrem ca toate sa mearga bine in timpul sedintei foto si dupa ea. Asadar, vrem ca animalele sa ramana sanatoase si dupa o astfel de experienta, de aici, aceasta conditie este obligatoriu de indeplinit.
  • Animalul de companie trebuie sa fie curat! Orice animal trebuie pregatit ca si cum ar fi copilul tau pe care urmeaza sa il duci la o sedinta foto: spalat (unde se poate), periat, aranjat, totul in functie de animal, rasa, blana, penaj, etc.
  • In functie de animal, e bine plimbat inainte de sedinta foto, sa isi faca necesitatile si sa vina relaxt la studio sau la locatia sedintei foto.
  • Sa fie hranit mai putin ca de obicei. Acest lucru ajuta in momentul fotografierii, fiind uneori nevoie sa distragem animalul si cu mancare.
  • Sa fie intr-o stare de sanatate generala buna! Daca e bolnavior, sugerez a se trata inainte, pentru ca un animal sau om bolnav nu arata asa de bine in poze ca unul sanatos.

Animalul tau este deja pregatit pentru sedinta foto?

Perfect! Ce mai ramane de facut in continuare este sa lasi un mesaj in formularul de contact sau pe oricare din platformele de retele sociale, cu urmatoarele informatii:

  • Datele tale de contact – Nume, telefon, adresa de mail.
  • Despre ce animal este vorba si detalii despre el: catel, pisica, iepuras, hamster, arici, porc de guineea sau orice altceva, rasa, varsta si, in cazul cainilor sau altor animale ce se pot dresa, daca raspunde cu succes la comenzi.

Dupa ce primim mesajul de la tine, revenim cu programarea intr-un mesaj sau telefonic.

Daca ai vreo nelamurire sau ai nevoie si de alte informatii, lasa mesaj si revenim cu raspuns!

E totul clar? Hai la poze!

 

Fidogu

Fotograf Profesionist de Animale de Companie

 

+40 757 758 399
contact@fidogu.ro


Multumesc pentru interes!